Buisleidingen en installatie

Met 50 jaar ervaring is Timmerman een ervaren en betrouwbare partner voor de installatie en assemblage in industriële omgevingen van buisleidingen voor diverse druktoepassingen (stoom, water, olie, perslucht, …).

Buisleidingen & installatie

Deze industriële buisleidingen worden gefabriceerd in staal, roestvrij staal of speciale legeringen, conform de eisen van de Europese PED 2014/68 EU richtlijn voor drukapparatuur.

Van individuele piping tot complete installatie van drukapparaten

Timmerman beschikt over een team van 50 ervaren lassers en pijpfitters. Zij werken in flexibele ploegen waardoor we snel en accuraat op dringende en complexe vragen kunnen inspelen. Ze worden ingezet in ons atelier voor de assemblage van prefab buisleidingen, maar ook installatie en aansluiting op de site van de klant zelf is perfect mogelijk. We kiezen bewust voor eigen opgeleide lassers uit de regio, dit zorgt voor een vlotte communicatie met uw medewerkers én een veilige manier van werken. Bovendien kunnen zij ingeschakeld worden voor de installatie en aansluiting van warmtewisselaars of tanks. We verzorgen het project van a tot z: één aannemer = één aanspreekpunt.

 

 

Ontdek ook onze andere producten:

Platenwisselaars

$

Warmtewisselaars

$

Tankbouw

$