Tankbouw

Tanks zijn een essentieel onderdeel van uw productieproces. Ons projectteam ontwerpt, bouwt en installeert de tanks naar u wens en specificaties.

Grote industriële tank in aanbouw

Tankbouw

Wij fabriceren een breed gamma aan tanks, waaronder reactortanks, opslagtanks, expansievaten, druktanks, condensvaten en reactorvaten. Ons assortiment omvat reactoren, meng- en procestanks, druk- en opslagtanks voor klanten in de farmaceutische, cosmetica-, voedings- en chemische industrie. Deze drukvaten worden met zorg vervaardigd door ons team van gespecialiseerde en gecertificeerde lassers, met behulp van state-of-the-art snij- en lasapparatuur.

Fabricage

Onze tanks worden vervaardigd in onze werkplaatsen in Eeklo en bij Timmerman Portugal (tot ø3,5m). Ons team staat klaar om tanks volgens uw specificaties te ontwerpen en te produceren, met technische ondersteuning op basis van onze uitgebreide expertise in het produceren van tanks voor diverse markten en uitdagingen.

Ontwerp en goedkeuring

Wij ontwerpen uw tanks volledig volgens uw wensen en bieden technische ondersteuning op basis van onze expertise. De productie start pas nadat het ontwerp is goedgekeurd door de klant. Daartoe verstrekken wij alle technische productiespecificaties en 3D CAD-tekeningen van elke tank.

Ontdek ook onze andere producten:

Platenwisselaars

$

Piping &
Buisleidingen

$

Warmtewisselaars

$