Volg ons op linkedin

Duurzame groei door veilige verbinding

20-08-2018

Timmerman EHS, voorheen Gebroeders Timmerman, is een onafhankelijke KMO met 80 medewerkers gevestigd te Eeklo. Ons bedrijf transformeerde de laatste jaren van een louter constructiebedrijf van technische componenten naar een full service industriële dienstverlener. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerp, de productie, assemblage, montage, installatie en onderhoud van buisleidingen, warmtewisselaars en drukapparatuur.

Wij richten ons op totaalprojecten met een hoge moeilijkheidsgraad, uitgevoerd onder een hoge tijdsdruk ter plaatse bij de klant, voornamelijk in de chemiesector. Deze evolutie van Timmerman zorgt er voor dat wij moeten garanderen dat onze dienstverlening op topniveau is en blijft daarom gaan wij nog meer dan vroeger investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers, zowel op technisch vlak als op het vlak van persoonlijk management en leiderschap.

Met dit dossier richten we ons op de instroom van nieuwe medewerkers in onze organisatie om onze generatiewissel in het bedrijf goed te kunnen opvangen. We verzekeren een goede ondersteuning en opleiding tijdens de inloopperiode, en we investeren tegelijk in het versterken van onze bestaande medewerkers met een aangepast competentie- en leerbeleid. De ontwikkeling van onze medewerkers wordt ondersteund door een geïntegreerd loopbaanbeleid en leidinggevenden die weten hoe ze mensen kunnen coachen en ondersteunen. Door de integratie van een aangepast competentiebeleid in al onze HR processen bieden wij uitdagende en motiverende loopbaanperspectieven aan al onze medewerkers.

Meer info omtrent dit project is terug te vinden via: www.esf-vlaanderen.be