Volg ons op linkedin

Tankbouw

Tanks zijn een essentieel onderdeel van uw productieproces. Ons projectteam ontwerpt, bouwt en installeert de tanks naar u wens en specificaties. Onze productiefaciliteit bevindt zich in Portugal onder de naam Jointsteel. Daar fabriceren we de tanks in volledig gescheiden materiaal- en productiezones. Jointsteel is een joint venture van Timmerman en JPM. www.jointsteel.com.

Reactortanks, opslagtanks, expansievaten, druktanks, condensvaten en reactorvaten

Ons gamma bestaat uit reactoren, meng- en procestanks, alsook uit algemene druktanks en opslagtanks voor diverse klanten uit de farmaceutische, cosmetica-, voedsel- en chemische sector. Al onze tanks worden, met behulp van state-of-the-art snij- en lasmachines, met veel zorg gebouwd door ons team van gespecialiseerde en gecertificeerde lassers.

We produceren grote (ø = 3.5 m) tot kleine reactorvaten voor specifieke procestoepassingen die beantwoorden aan de specificaties en de eisen van de farmaceutische sector. Daarnaast fabriceren we ook grote (ø = 3.5 m) opslagtanks.

Ontwerp van tanks bij tankbouw

In onze productiefaciliteit staat ons team klaar om uw tanks geheel volgens uw wensen te ontwerpen. Daarnaast bieden we ook technische ondersteuning op basis van onze expertise in het produceren van tanks voor diverse markten en uiteenlopende uitdagingen.

De productie van een tank wordt pas opgestart nadat de klant het tankontwerp heeft goedgekeurd.

Daarvoor bezorgt Jointsteel alle technische productiespecificaties, alsook de 3D CAD-tekeningen van elke tank.

Vragen over tankbouw?

Timmerman ontwerpt en produceert maatwerk. We luisteren eerst naar uw verhaal en werken daarna een voorstel op maat van uw behoeftes en budget uit. Vul onderstaand formulier in en we contacteren u eerstdaags.