Tankbouw

Tanks zijn een essentieel onderdeel van uw productieproces. Ons projectteam ontwerpt en implementeert de procesinstallatie die rond de tank wordt gebouwd, inclusief de flowcomponenten, de instrumentatie en de automatisering. In onze Jointsteel-productiefaciliteit in Portugal fabriceren we tanks in roestvrij staal en in staal in volledig gescheiden materiaal- en productiezones. Jointsteel is een joint venture van Timmerman en JPM. www.jointsteel.com.

Opslagtanks, mengtanks en procestanks en druktanks

Ons gamma bestaat uit opslagtanks, mengtanks en procestanks, alsook uit druktanks voor diverse klanten uit de farmaceutische, cosmetica-, voedsel- en chemische sector. Al onze tanks worden, met behulp van state-of-the-art snij- en lasmachines, met veel zorg gebouwd door ons team van gespecialiseerde en gecertificeerde lassers.

We produceren kleine reactorvaten voor specifieke procestoepassingen die beantwoorden aan de specificaties en de eisen van de farmaceutische sector. Daarnaast fabriceren we ook grote opslagtanks.

Onze lasteams kunnen desgewenst ook ter plaatse komen voor de productie van grotere tanks op de site van de klant.

Ontwerp van tanks

In onze productiefaciliteit staat ons team klaar om uw tanks geheel volgens uw wensen te ontwerpen. Daarnaast bieden we ook technische ondersteuning op basis van onze expertise in het produceren van tanks voor diverse markten en uiteenlopende uitdagingen.

De productie van een tank wordt pas opgestart nadat de klant het tankontwerp heeft goedgekeurd.

Daarvoor bezorgt Jointsteel alle technische productiespecificaties, alsook de 3D CAD-tekeningen van elke tank.

Vragen?

Timmerman ontwerpt en produceert maatwerk. We luisteren eerst naar uw verhaal en werken daarna een voorstel op maat van uw behoeftes en budget uit. Vul onderstaand formulier in en we contacteren u eerstdaags.