Volg ons op linkedin

Wie zijn we?

Timmerman heat exchangers & piping fabriceert en installeert luchtgekoelde warmtewisselaars en shell & tube warmtewisselaars voor de meest uiteenlopende industriële toepassingen.

Daarnaast assembleren we in ons atelier of on site industriële buisleidingen en skids in staal, RVS of legeringen voor diverse druktoepassingen (water, stoom, olie, perslucht).

Na de installatie verzorgen we bijkomende diensten zoals herstellingen, onderhoud en monitoring.

Timmerman van 1972 tot vandaag

Timmerman werd in 1972 opgericht door Pol en Michel Timmerman. In de beginjaren lag de focus op industriële buisleidingen.


Door de jaren heen groeide de constructie van warmtewisselaars, met uiterst kwalitatief laswerk, eveneens uit tot een specialiteit van het bedrijf. Vandaag bestaat ons team uit 75 medewerkers: van ingenieurs voor het ontwerp van de warmtewisselaars tot lassers voor hun fabricage, technici in de montage en installatie en pijpfitters voor de assemblage van buisleidingen.


 

In ons 6000 m2 grote atelier in Eeklo beschikken we over een uitgebreid machinepark waardoor we alle bewerkingen in eigen huis aankunnen.

Onze klanten zijn onder meer actief in de chemische, petrochemische, farmaceutische, energieproducerende, staal- en voedingsmiddelenindustrie.

Timmerman realiseert een omzet van 8,5 miljoen euro.