Uitbreiding van onze klantenfamilie

06-10-2017

Brasserie Cantillon

Deze uiterst charmante brouwerij is tevens het ‘Museum van de Geuze’ en te bezoeken in Brussel. We laten de brouwer aan het woord:

Geuze is een complexe mengeling van Lambik met verschillende smaken en van verschillende leeftijden, die rijpt op houten vaten. Proeven is daarbij de hoofdtaak van de brouwer. Hij zal Lambik moeten proeven uit een tiental vaten, waarvan hij er uiteindelijk vijf of zes zal uitkiezen. Zo maken we onze Geuze 100% Lambik, die bewijst hoe bijzonder de bieren van brouwerij Cantillon wel zijn. Elke keer als we brouwen zal de smaak van de Geuze immers verschillen. Met ons volledig natuurlijk fabricageprocédé kunnen we geen “standaardproduct” maken.

Website: www.cantillon.be

Volys Star

Volys Star ontwikkelt, verwerkt en verkoopt wereldwijd kip en kalkoen, onder de vorm van charcuterie, culinaire en gepaneerde producten. Dit zowel in koeling als in diepvries voor retail, wholesale, foodservice en industrie.

Website: www.volysstar.be

V-Cons group

V-Cons Group ontwikkelt en realiseert superieure slachtlijnen voor runderen, varkens en schapen.
Ze gaan steeds uit van uw specifieke situatie en werken op maat van uw noden.

Van uitrustingen in de stal, over de gehele slachtlijn en tot en met de expeditie: bij V-Cons Group bent u altijd zeker van een doordachte oplossing.

Website: http://www.vcons.be/nl