Team Timmerman fietst 24u voor Kom op tegen Kanker

19-11-2013

Eerste editie een succes

Op vrijdag 15 november 2013 om 20u werd het startschot gegeven van de eerste editie ‘24u-fietsmarathon’ georganiseerd door de Eeklose Kilometervreters. Op die manier werd geld bijeen gefietst om in 2014 drie ploegen af te vaardigen op de 1000 km van Kom op tegen Kanker.

17 ploegen waren present en de organisatie, waaronder onze eigenste Ludo Blomme, ving veel lof voor de uitstekende accommodatie. Zo waren er verscheidene optredens voorzien en ook de vele drank- en eetstandjes vielen duidelijk in de smaak.

Team Timmerman fietst soepel mee

Timmerman telt vele enthousiaste fietsliefhebbers die een organisatie als Kom op tegen Kanker een warm hart toedragen. Speciaal voor de gelegenheid werd de ploeg in een uniek tenue gestoken en de fietsen extra opgeblonken.

De sfeer zat er zelfs tijdens de vroege uurtjes goed in, getuige de vele enthousiaste supporters die de sportievelingen tijdig van spijs en drank (vooral dit laatste) bedienden. De finish werd zaterdagavond bereikt onder luid applaus en de plannen worden nu al gesmeed om er volgend jaar opnieuw een feest van te maken!