Volg ons op linkedin

Platenwisselaars

Met trots introduceren wij onze platenwarmtewisselaars van het merk Arsopi, waarvoor wij dealer zijn in de Benelux. Wij kunnen nieuwe apparaten, onderdelen & service op maat leveren, in functie van uw specifieke behoeften. Deze apparaten kunnen ingezet worden voor zeer uiteenlopende toepassingen in de meeste industriële sectoren en dit van de kleinste uitvoeringen tot de grootste uitvoeringen.

Warmtewisselaars

Timmerman produceert en installeert luchtgekoelde warmtewisselaars en shell & tube warmtewisselaars voor de industrie. Voor de berekening en het ontwerp vertrekken we steevast van de specifieke noden van de klant. Elke installatie is dus uniek. Onze jarenlange ervaring en onberispelijke lasverbindingen garanderen een duurzaam en kwalitatief resultaat.

Buisleidingen

Met meer dan 40 jaar ervaring is Timmerman een ervaren en betrouwbare partner voor de installatie van industriële buisleidingen voor diverse druktoepassingen (stoom, water, olie, perslucht, ...). Deze buisleidingen en skids in staal, roestvrij staal of speciale legeringen worden gefabriceerd en geassembleerd conform de eisen van de PED 2014/68 EU richtlijn.

Tankbouw

Ons gamma bestaat uit opslagtanks, mengtanks en procestanks, alsook uit druktanks voor diverse klanten uit de farmaceutische, cosmetica-, voedsel- en chemische sector. Al onze tanks worden, met behulp van state-of-the-art snij- en lasmachines, met veel zorg gebouwd door ons team van gespecialiseerde en gecertificeerde lassers.